Seara colecționarilor la ARTHUB

Vinerseara-colectionarilori, 30 Martie 2018, cu începere de la 18:3o.

Ce sau mai exact cine este colecționarul de artă? Când devenim colecționari de artă și ce anume ne face să alegem această pasiune costisitoare? Cum se construiește o colecție, de unde începem, cine ne sfătuiește? Care este adevăratul rol al colecționarului în creația artistică, cum și unde intervine ea/el? Care sunt beneficiile și marile recompense pentru investiția în artă pe termen mai lung? Iată doar o mică parte dintre întrebările asupra cărora vrem să stăruim într-o seară fermecătoare de primăvară, alături de dumneavoastră.

Sunt invitați toți cei care au cumpărat măcar o dată o lucrare de artă, oricât de mică. Toți cei care și-ar dori să cumpere o lucrare de artă dar încă o mai caută, după cum și toți cei care deja au parcurs etape ale acestui drum deosebit de frumos și palpitant al colecționarului.

Prezentăm lucrări din colecția Asociației pentru Promovarea Artelor Contemporane și lucrări selecționate din portofoliile grupului de artiști independenți din cadrul ARTHUB. O parte dintre acestea vor fi disponibile spre vânzare, altele doar pentru a fi admirate, în total peste 30 de lucrări în tehnici diferite precum gravură, desen, fotografie sau pictură semnate de artiste și artiști precum Elena Andrei, Anca Boeriu, Angela Bontaș, Cătălina Codreanu, Adela Edu, Cristi Gaspar, Paul Hitter, Cristina Iacob, Tudor Luba, Lumi Mihai, Maia Ștefana Oprea, Irina Petreanu, Nona Șerbănescu, Samir Mihail Vancica, George Vasilescu și alții.

O parte dintre ateliere vor fi deschise pentru această ocazie iar vinul, florile și fructele sunt oferite de ARTHUB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *